CleanZien anders kijken Rolmodellen

CleanZien ROLMODELLEN

Speciaal voor groepen en teams

Over rollen, samenwerken en fotografie.

Een workshop voor groepen en teams. Na de Clean set up, waarin we de verwachtingen van de groep inventariseren, bespreken we een aantal foto’s die iets vertellen over de rollen die mensen in verschillende hoedanigheden vertonen. Je bent vader of moeder, je bent collega en wellicht ook speler in een balsport team. Maar ook: Wat is jouw rol in een ondernemersclub of de personeelsvereniging?

Er zijn vele rollen in het leven van mensen en het is interessant om daar eens bij stil te staan. In deze workshop gaan we dat, op een luchtige manier, doen. Anders kijken naar de rollen die mensen hebben. En als we uitgevonden hebben wat die rollen zoal zijn, komt de camera om de hoek en gaan we dat verbeelden.

Rolmodellen bij Ondernemersgroep Nieuw Glas Westland (ontbijt sessie)

CleanZien_rolmodellen
CleanZien_rolmodellen
CleanZien_rolmodellen

Mee doen?

Wil je meedoen met deze fotowandeling dan kan dat met elke camera. Of het nou een spiegelreflex of telefoon camera. Ook als je net begint met fotografie ben je van harte welkom. Er is ruimte om jouw foto’s te bespreken, tips te ontvangen en veel te leren. Kortom een ontspannende en leerzame beleving. De fotowandeling duurt 2 uur waarna er tijd is voor koffie of thee. (indien mogelijk)

We houden de Coronaregels in acht. Dus; minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en neem een mondkapje mee voor het geval dat het nodig is.

Kosten

Workshop Rolmodellen, voor teams en groepen, 1,5 á 2 uur; €39,00 per persoon inclusief voorbereiding.

Prijzen zijn excl. 21% BTW en reiskosten (€ 0,30 per km) buiten Zoetermeer. Maximaal 20 personen per groep.