CleanZien anders kijken Ter Heijde Westland

fotowandeling Ter Heijde

CleanZien anders kijken, Ter Heijde in Westland

Deze fotowandeling neemt je mee naar Ter Heijde in Westland. Om precies te zijn in de omgeving van Hotel Elzenduin. Daar verzamelen we ook. We gaan samen een mooi programma te gemoed met het accent op anders kijken. Je leert de omgeving en het strand op een andere wijze zien, met nieuwe ogen als het ware. We stoppen vaak voor de beste fotomomenten en op verschillende punten is er uitleg over de omgeving en tips voor het ontdekken van fotogenieke plekken. Er is ruim de tijd om ook zelf op ontdekking te gaan. Zo kan je de tips en adviezen in praktijk te brengen tijdens deze fotowandeling. 

Lekker ontspannen na een week lang thuiswerken

fotowandeling Ter Heijde
de elementen verbeeld
fotowandeling Ter Heijde
zandsculptuur door de wind gemaakt

Mee doen?

Wil je meedoen met deze fotowandeling dan kan dat met elke camera. Of het nou een spiegelreflex of telefoon camera. Ook als je net begint met fotografie ben je van harte welkom. Er is ruimte om jouw foto’s te bespreken, tips te ontvangen en veel te leren. Kortom een ontspannende en leerzame beleving. De fotowandeling duurt 2 uur waarna er tijd is voor koffie of thee. (indien mogelijk)

We houden de Coronaregels in acht. Dus; minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en neem een mondkapje mee voor het geval dat het nodig is.

Eigen groep?

Je kunt deze workshop ook met een eigen groep deelnemers boeken. Neem hiervoor contact met mij op.

Data

  • volgen nog

Prijzen

Deze fotowandeling kost €15,00 per persoon. Koffie of thee na afloop zijn voor eigen rekening.

Ook bij minder goed weer gaat de wandeling door. Neem een paraplu mee zodat je elkaar droog kunt houden. Meerzicht is prachtig als het regent. 🙂

Geef je op via; mail@tonvanzeijl.eu of bel/Whatsapp 0654651512 

Bij 4 deelnemers gaat deze fotowandeling door en maximaal 8 personen per groep.