workshops


Workshops

CleanZien, anders kijken

Met de CleanZien, anders kijken workshops leer jij je te verbinden in het moment, met de plek en de personen om je heen. Bewust kijken en realiseren; ‘wat zie ik nu, welk gevoel geeft mij dat en is dat gevoel ok’  en daarna de foto maken. CleanZien, anders kijken is een leuke fotowandeling voor iedereen. Je leert hoe je anders kunt kijken naar je omgeving en daar mooie composities van te maken. Er is ruimte om jouw foto’s te bespreken en tips te ontvangen over bijvoorbeeld vlakken in je beeld of het gebruik van kleurNa afloop heb je een ander perspectief op jouw manier van kijken naar je omgeving. CleanZien, anders kijken: een ontspannende, positieve en leerzame beleving van de omgeving waarin je bent.

contemplatief
Smartphoneworkshop Korps Nationale Politie (blog)
contemplatief oosterheem
CleanZien anders kijken, wijk Oosterheem
CleanZien anders kijken wijk Meerzicht

Beleef Zoetermeer met andere ogen

Vanaf het verzamelpunt geeft professioneel fotograaf Ton van Zeijl al meteen tips en tricks. De groep is niet groter dan 20 mensen en de fotografie workshop CleanZien anders kijken kan je volgen met elke camera. Dus ook met een smartphone kan je meedoen. We gaan vooral in op mooie composities en het beleven van het moment. Contemplatief en met oog voor details. De fotowandeling duurt twee uur en gaat langs allerlei bekende en onbekende plekken van het stadsdeel waar we zijn. Ton vertelt waar je op kunt letten en er is tijd voor eigen inspiratie. 

Lijnen, vlakken, kleuren en licht

Tijdens de workshop wordt veel aandacht gegeven aan kijken en het zien. Hoe lijnen lopen, vlakken van betekenis kunnen zijn, kleuren en hoe het licht van belang is voor je foto. Door Ton’s ervaren blik, leer je met andere ogen kijken naar de stad. Ook buiten Zoetermeer zijn er mogelijkheden voor een fotowandeling, Van Rotterdam tot Maastricht of Groningen, overal in Nederland kan je je laten inspireren door de fotografie workshop CleanZien. Er is bijvoorbeeld een leuke fotowandeling in Ter Heijde, gemeente Westland. 

CleanZien anders kijken Buytenpark
CleanZien anders kijken Bentwoud
fotowandeling-Ter-Heijde
CleanZien anders kijken Ter Heijde
fotowandeling Rotterdam
CleanZien anders kijken Rotterdam

Workshops voor bedrijven

Een fotowandeling is een leuke activiteit als bedrijfs- of teamuitje. Kies een eigen datum, ook het bedrijf of de omgeving kan onderdeel zijn van de route. Na toesturen van de beste foto per persoon kies ik graag een top drie, incl. feedback op de resultaten.

CleanZien anders kijken stimuleert samenwerken en teamgevoel, dat werkt door in het brein en geeft positieve energie. Een blijvende herinnering, bijvoorbeeld in de vorm van een foto aan de wand, verankert dat positieve gevoel voor langere tijd in het bedrijf. Fotograaf Ton van Zeijl ontwikkelde de fotowandeling CleanZien mindful fotograferen met behulp van Clean Language, waarmee hij ook individueel begeleiding geeft. 

Kosten
  •  CleanZien anders kijken in Zoetermeer 2 uur: €29,00 per persoon. Wil je een eigen datum en plaats kiezen, neem contact op voor een offerte.

Aanmelden en informatie

Prijzen zijn excl. 21% BTW. Buiten Zoetermeer, reiskosten € 0,30 per km. Maximaal 20 personen per groep.

CleanZien ROLMODELLEN

Speciaal voor groepen en teams

Rolmodellen

Over rollen, samenwerken en fotografie.

Een workshop voor groepen en teams. Na de Clean set up, waarin we de verwachtingen van de groep inventariseren, bespreken we een aantal foto’s die iets vertellen over de rollen die mensen in verschillende hoedanigheden vertonen. Je bent vader of moeder, je bent collega en wellicht ook speler in een balsport team. Maar ook: Wat is jouw rol in een ondernemersclub of de personeelsvereniging?

Rolmodellen bij Ondernemersgroep Nieuw Glas Westland (ontbijt sessie)

CleanZien_rolmodellen
CleanZien_rolmodellen
CleanZien_rolmodellen

Ontmoeten en samenwerken. Workshop op maat voor Fundeon (nu Volandis)

CleanZien rolmodellen ontmoeten en samenwerken kleur
CleanZien rolmodellen ontmoeten en samenwerken kleur